P.O.

Ampuma-aseet ja metsästys ovat kuuluneet elämääni jo lapsesta asti. Metsästäjän geenit olen perinyt äitini puolelta. Riistapoluille minua johdatteli lapsena äitini veljet. Samalla sain opastusta turvalliseen aseen käsittelyyn. Ampuma-aseet, patruunat, ase- ja metsästysvarusteet ovat olleet ammatti ja harrastus 1980- luvun puolivälistä alkaen. Tänä päivänä metsästysaseet ja niihin liittyvät varusteet ovat minulle harrastus.

P.O.
En pidä itseäni asealan ammattilaisena, vaan pikemminkin ikuisena opiskelijana. Ampuma-aseiden parissa oppii aina jotain uutta. Lukemalla, tekemällä, testaamalla ja virheistä, sekä niistä kirjoittamalla, oppii kaikkein parhaiten. Ampuma-aseiden historiaan ja tulevaisuuden aikajanaan mahtuu paljon asiaa. Blogisivujeni tarkoitus on jakaa tietoa ja kokemuksia metsästäjille ja ammunnan harrastajille. Toivottavasti Sinä lukijana löydät sivuiltani jotain hyödyllistä.

Luvanvaraisilla ampuma-aseilla harrastavilla on erityinen huolellisuusvelvollisuus. Tämä koskee meitä kaikkia ammunnan ja metsästyksen harrastajia. Ampuma-aseet ovat väärin käytettyinä ja väärissä käsissä vaarallisia. Pidetään yhdessä huoli siitä, että säilytämme ja käytämme ampuma-aseita huolellisesti ja turvallisesti lain edellyttämällä tavalla.

Luonnollisesti blogitekstit ja kuvaamani valokuvien ja videoiden tekijänoikeudet kuuluvat kirjoittajalle.

Antoisia lukuhetkiä!

Jahtiase